Friday, October 23, 2009

Deci`..incep.da...incep..sa scriu aici,in acest blog.dar habar nam cum merge treaba aici si ce e de facut..dar o duc eu pina la capat...)

...mam gindit ca posibil,cineva...poate un trecator..intimplator va dori sa faca cunostinta cu autorul acestui blog..si deci ma voi prezenta cite putin..dar pot sa spun ca veti putea sa ma cunoasteti mult mai bine de-alungul timpului urmarind postarile din blog..oricum tu alegi!

..am 16 ani,voi implini 17 in aprilie,pot sa spun..asa in secret..ca in suflet ma simt mult prea ''batrina''...iar oameni ce ma inconjoara..imi spun ca uneori ma port cu totul diferit,si gresec de parca as fi un copilas mic ..lasat in voia sortii..si pierdut..care si-a pierdut increderea in sine,curajus..si un oarecare suport.

Locuiesc in Molova..adica..Republica Moldova..oricum..nu are importanta..in capitala..in Chisinau,invat la liceu..deaorece nu am fost primita la colegiu..astfel cum vati ti-ai dat seama stau rau cu scoala..si nu ma grabesc plecind la scoala..

In famile ma simt ca un pui parasit.....da,am mama,tata.sora,frate..dar nu ma inteleg,si nu ii inteleg,de parca traim pe planete diferite..da..cit de trist nu ar ''suna''..asa este..

sora-mea este unica fiinta de pe Pamint..!...suntem gemene...dar nu semanam deloc..toti spun asa..si eu sunt de acord cu toti..

..viata personala?!..mda..ea este absenta..sau..?..nuj ...sunt confuza...

No comments:

Post a Comment